Søsætning med flag og grill

Her er grundejere i sommerhusområdet, Teglgården, travlt beskæftiget med søsætningen af deres badebro ud for foreningens fællesareal ved Teglgårdsvej. Foto: sebro-press).

HEJLSMINDE: I den forløbne weekend er badebroerne flere steder ved strandene ved Hejlsminde kommet på rette plads ude i vandet efter en lang vinter på landjorden.

Og det betyder, at sommeren nok lige er om hjørnet. Det mener i hvert fald grundejerforeningerne. Og de gør deres for, at den skal komme. Ved hjælp af frivillige søger de hvert forår at byde sommeren velkommen med søsætningen af deres badebroer. Og i år var ingen undtagelse.

I sommerhusområdet Teglgården – med over 300 sommerhuse – er dagen, hvor badebroerne kommer i vandet noget helt særligt.  Søsætningen fandt sted i lørdags, og begivenheden blev markeret med dannebrog i top ved rigtigt mange sommerhuse. 

Blomsterkummerne på stamvejen til stranden – der til dagligt også virker som fartdæmpende foranstaltninger – var pyntet ekstra flot op med små dannebrogsflag. Festligt så det ud.

Og da den sidste skrue var sat i foreningens to badebroer ude i vandet, og søsætningen var på plads, vankede der grillpølser og lidt flydende til halsen til de frivillige hjælpere – på grundejerforeningens regning.

                            /bro

Se også