Nye udstillere og flere åbne dage ved Kreative Værksteder

Preben Nielsen er fast udstiller hvert år, hvor han fletter pile.

Kreative Værksteder i Hejlsminde holder i år længere åbent. Man starter allerede lørdag den 24. juli og fortsætter til og med søndag den 1. august.

Udstillingen i år er dermed blevet udvidet, så der kommer 2 weekender med.
I forsamlingshuset kan man møde 13 kunstnere i arbejde. Og der er også mulighed for at få en kop kaffe med Lise Brochs hjemmebagte kage fra 13.30-16.30.
Udstillingen er bygget op på en ny måde i år, hvor det ikke er alle udstillere, der er der hele ugen. Foruden de 7 faste udstillere, der er med hele ugen, er der 3 udstillere, der kun er med de første 4 dage. Og 3 udstillere, der kun er med de sidste 5 dage.
Ny udstiller i år er Jette Eskjær Aagaard, som udstiller fine glasting. Også Keld Nielsen er der for første gang med sine flotte træting. De udstiller de første 4 dage sammen med Lene Olsen, der har små vævede billeder.
Hele ugen kan man møde Annelise Nielsen ved væven, og børnene kan prøve mini-væven. Sophie Dahlmann syr patchwork, Birthe Engedal viser sine malerier med lokale motiver. Preben Nielsen fletter pileflet. Birgitte Gaardsted brænder glasstænger om til glasperler. Hanne Nothlev viser sine flotte filt-jakker, og så er der Inga Jørgensen med de hjemmesyede tasker.
De sidste 5 dage viser Inger Bie sine flotte glaserede stentøjs ting. Anne Luxhøj arbejder i træ, og Leif Svaneborg har sine fine jernskulpturer med.
Så der er mulighed for at se meget forskelligt flot kunsthåndværk og samtidig nyde den flotte natur og strand ved Hejlsminde. Det er hver dag åbent fra 10-17.

Henri.

Se programmet.

Se også