Hygge og levende musik hos Barley & Grapes


Stemningen var i top hos publikum og gæster, da Barley and Grapes i weekenden inviterede til musik, buffet, helstegte grise og fadøl i stort festtelt på Kirkegårds Allé.

I dagens festlige anledning havde spisestedet fået lov til at afspærre gaden både fredag og lørdag. Desværre slog tordenvejr og kraftig regn nogen skår i glæden, men inde i teltet var der højt til loftet, tørt og festlig takket være sangerinden Mette Ingwersen, som høstede stort bifald.

Lørdag bød til gengæld på herligt sommervejr, der trak flere mennesker til arrangementer både ude og inde i teltet, hvor den engelske sanger og guitarist Nigel Ray Beck klokken 20 tændte sin forstærker, slog takterne og aftenen igennem serverede egne sange for publikum.

Initiativet var et fint plaster på aflysningen af Vinfestivalen, fortalte mange af gæsterne, som også udtrykte ønske om, at Barley og Grapes vil gentage succesen næste år.

/Lars

Se også