Erhvervs- kvinder slår sig ned i Christiansfeld

Sandy Due Fredtoft Petersen
sammen med Helene Steffens og
Marlene Skovfoged Skøtt
samt i front,
Adeleya Cahmille Vinther med sine to børn.

Af Lars Østergaard Jensen

Revisor, Sandy Due Fredtoft Petersen og Design Manager, Adeleya Cahmille Vinther er to af fremtidens kvinder med visioner, der rækker langt ud over det sædvanlige og de elsker tilfældigvis Christiansfeld. De har derfor etableret sig i et kompagniskab på adressen Lindegade 37. 

Sandy, ejer af Bogholderi Syd har etableret et kontorfællesskab i hjertet af Christiansfeld på adressen Lindegade 37, hvor Adeleya også driver sin virksomhed. De to piger mødte hinanden i Haderslev Erhvervsråd, hvor de besluttede sig for en dag at skabe et sted sammen. 

Jeg var til en hyggelig åbningsreception i ejendomsmægleren EEC’s tidligere lokaler, hvor jeg talte med dem om deres arbejde, målsætning og koncepter. 

De driver begge virksomhederne på baggrund af en vision om fremtidens arbejdsplads, hvor hverdagen, trivsel og fleksibilitet er nøgleordene. De driver hver deres virksomhed ud fra en kompromisløs tankegang om at være de bedste på markedet. 

Bogholderi Syd

Sandy Due Fredtoft Petersen er uddannet revisor og har en kandidatgrad i regnskab. Hun tilbyder sammen med sine to ansatte, Helene Steffens og Marlene Skovfoged Skøtt, udarbejdelse af regnskab, daglig bogholderi til både små og mellemstore virksomheder og regnskabsrådgivning. 

Sandy er rådgiver for Haderslev Erhvervsråd og har været selvstændig siden 2016. Hun har indtil nu arbejdet hjemmefra. Da virksomheden nu har 3 ansatte, har etableringen af fysiske lokaler fået højprioritet. Synligheden i gaderne er også en øget vækstmulighed, og Sandy er meget optimistisk vedrørende fremtiden.

”Ro i klassen!”

Adelaya Cahmille Vinther er oprindeligt uddannet beklædningsdesigner i Herning og har arbejdet som sådan i mere end 15 år. 

Hun har for nyligt læst til Design Manager på IBA i Kolding, og som enlig mor med to små børn læste hun mellem klokken 23 og 01 om natten, når der var »ro i klassen« – hvilket inspirerede til navnet sILENT cLASSROOM. Det var også her under skoletiden, at hun oprettede virksomheden for at supplere sin SU og for at nå sin drøm om at flytte til Aller med sine børn. 

Adeleya arbejder med Trend og Konceptudvikling og udarbejder nye konceptmuligheder til større virksomheder og rådgiver dem og små virksomheder i strategi, potentiale- og vækstmuligheder. 

Sandy og Adeleya glæder sig til at hjælpe med at skabe flere arbejdspladser i området, både hver for sig og i samarbejde med hinanden. Man er altid velkommen til at kigge indenfor. 

Sandy Due Fredtoft Petersen
sammen med Helene Steffens og
Marlene Skovfoged Skøtt
samt i front,
Adeleya Cahmille Vinther med sine to børn.
Se også