Retro-butik genåbner i hjemlige omgivelser i Tapsøre

Brian og Rie inviterer til åbningsreception i Lundsminde Retro, Design og Galleri på lørdag den 25. september kl. 10-17. Adressen er Vestermosevej 13 uden for Tapsøre.

Tekst og foto: Kirstine Høj

Rie og Brian slår dørene op for Lundsminde Retro, Design og Galleri på lørdag den 25. september med en åbningsreception fra kl. 10-17. Der vil være salg af mad og drikke og mulighed for at kigge i butikken.

På lørdag den 25. september er der åbningsreception fra kl. 10-17 i Lundsminde Retro, Design og Galleri. Tidligere var butikken kendt som Kramseboden. Navneforandringen skyldes, at indehaverne er flyttet til en ejendom ved navn Lundsminde og har taget butikken med sig hjem.

Butikkens nye lokation er i landlige omgivelser på Vestermosevej 13 uden for Tapsøre med en 400 m² butik spækket med retrovarer og brugskunst.

Flytning privat og af butikken

Indehaverne er ægteparret Rie og Brian, som 1. juni flyttede ud på ejendommen. De har butikken på den anden side af gårdspladsen. Begge har et andet arbejde ved siden af. Derfor er butikken kun åben lørdag og søndag kl. 10-16 og ellers efter aftale.

Tidligere lå ægteparrets butik i et mindre lokale i Sdr. Bjert. Den åbnede lige før restriktionerne.

Butikken er fyldt med figurer, stole, lamper, alskens pynt og habengut med patina og skævheder, og Ries malerier er i et tilstødende lokale op ad butikken. 

Der er et lokale på 250 m² ved siden af butikken, som ægteparret håber på at kunne tage i brug ved udvidelse af butikken.

Pølsevogn og drikkevarer

Til åbningsreceptionen vil der være kaffe, te og kage samt pølser fra Barnys pølsevogn. Der bliver også overraskelser for børn, og ved godt vejr er der udstilling af klassiske biler i gårdspladsen. 

Vil man selv prøve sig som kræmmer, kan man tilmelde sig på sms til 2857 6750. Det er gratis, og man opfordres til selv at tage sit eget bord eller en trailer med.

På butikkens Facebook-side kan man læse mere og tilmelde sig under begivenheder. Facebook: Lundsminde Retro, Design og Galleri. Hjemmeside: lundsminderetro.dk – Instagram: @lundsminderetro

Se også