Lokalt islæt når kunstnere i weekenden slår dørene op

KULTUR: Der er lokalt islæt i den kommende weekend, 6.- 7. november, når 44 kunstnere i Kolding Kommune for fjerde år i træk slår dørene op til deres værksteder og atelierer.

Det handler om ”Åbne Atelier dage. Lokalt er er Christiansfeld Kreativ Forening & Aftenskole traditionen også med. Der bydes i anledningen inden for på Hejls gamle Skole Hejls Landevej 20 (indgang B), i tidsrummet fra klokken 10 til 16.
Her vil der være udstilling og salg af forskellige lokalt fremstillede ting, og der vil også være gang i bagning af julesmåkager, som kan nydes med en kop gratis kaffe/te.
Endvidere vil Vævestuen på 1.sal vil også være åben og bemandet, så kig blot forbi og bliv inspireret til vinterens aktiviteter eller måske fristet til at købe en lille ting med hjem, lyder det Christiansfeld Kreativ Forening og aftenskole. / bro.

Se også