Taxi-Holger slap med skrækken

Taxi-Holger – alias Holger Larsen – er glad og lettet mand. Han skal alligevel ikke betale kæmpe bøde.
(Foto: sebro-press).

CHRISTIASFELD: Christiansfelds Taxi Holger – alias Holger Larsen – slap med skrækken. Han skal alligevel ikke betale en kæmpebøde på 12.500 kroner, som han ellers var idømt fra myndighederne.

Som tidligere omtalt her i avisen, blev Taxi-Holger idømt kæmpebøde, fordi han med sin Taxi – en minibus – havde kørt ind i et område ved Cirkusbygningen i København, hvor han tilsyneladende ikke efter myndighedernes opfattelse måtte køre, fordi det var et miljøbeskyttet område.

Men nu viser det sig overraskende, at det var en fejl, fra myndighederne, at han havde fået bøden. 

Det har han netop fået besked om. Og Holger Larsen fra Christiansfeld er derfor nu glad og lettet over, at han er sluppet for at betale den store bøde.

Men han er ikke så lidt overrasket over, at han nu pludselig slipper for at betale bøden, efter at han selv forgæves har forsøgt at forklare myndighederne, at han ikke skulle betale nogen bøde, da hans minibus var placeret i lavklassen for miljøbiler.

Regningen til Taxi-Holger kom, fordi myndighederne mente »minibussen kom ind under særlig forurenende køretøjer, da den ikke var udstyret med partikelfilter«. Men det var den altså!

For at hjælpe Holger Larsen med at få den store bøde betalt, som han nu slipper for, var der ellers startet en privat indsamling i byen, men den er nu afblæst.

 /bro.

Se også