Poul Erik Jensen (S) valgt til regionsrådet

Derimod er  Søren Rasmussen (DF) 
røget ud

POLITIK: Nu er stemmerne til regionsvalget også talt op. Og her er Poul Erik Jensen (S) Vamdrup valgt med  3.205 personlige stemmer. Derimod er Søren Rasmussen (DF), Kolding røget ud af rådet. 
Poul Erik Jensen, som er uddannet journalist, sidder i øjeblikket som medlem af Kolding Byråd, som formand for den socialdemokratiske gruppe. Her har han som tidligere omtalt her i avisen selv valgt at stoppe ved valgperiodens udløb efter 33 år i kommunalpolitik. Først i Vamdrup Byråd – og senere i Kolding Byråd.
Poul Erik Jensen skriver: “ Kære venner, tusind tak for opbakningen til mig til regionsrådsvalget. Det blev til i alt 3.205 personlige stemmer – og dermed er jeg valgt. Det bliver spændende – og jeg vil gøre alt for at leve op til jeres tillid. Det står fortsat hen i det uvisse – lidt endnu – hvilke arbejdsområder, jeg bliver tildelt. Tak til min familie, venner og mine hjælpere i partiforeningen for en fantastisk støtte. Det er uvurderligt”.
  Søren Rasmussen fra DF måtte ved regionsvalget sande sit partis store valgnederlag, idet partiet kun fik et medlem ind i regionsrådet. Og det blev ikke Søren Rasmussen. Han blev derimod genvalgt til Kolding Byråd, sammen med Molle Lykke Nielsen fra Hejls. Men også sluge DF’s tilbagegang. Partiet miste  et mandag og har nu kun to tilbage.
Søren Rasmussen skriver: “Tusind tak. Jeg er meget 
utaknemmelig  for alle de stemmer jeg har fået til både Byråd og Regionsråd. Jeg er genvalgt til Kolding Byråd for 7. gang. Molle Lykke Nielsen vandt fortjent den anden plads for Dansk Folkeparti. I Regionsrådet fik vi desværre kun 1 plads, og der blev jeg ikke genvalgt. Men jeg blev 1. suppleant. Vores spidskandidat og min gode ven, Carsten Sørensen, blev helt fortjent genvalgt til Regionsrådet”.
_____________________________________

Se også