Lokale brandmænd fik ildsjælepris fra GF Forsikring

Af Svend Erik Brodersen (bro)
journalist (DJ)

Jens Erik Lind

CHRISTIANSFELD/HADERSKEV:  GF Forsikring Sønderjylland har uddelt ildsjælepriser for 2021. Det skete ved en sammenkomst i Haderslev. Blandt modtagerne er Tyrstrup Frivillige Brandværn, og der fra var der mødt to frivillige brandfolk for at modtage prisen  
– Vi er omkring 28 frivillige brandfolk, og vi kører ud til alle opgaver inden for brand og redning 50-100 gange om året. Det er jo altid rart at få at vide, at der er nogen, der værdsætter alle de frivillige timer, vi lægger i arbejdet, siger den ene af de frivillige brandmænd, stationsleder, Jens Erik Lind.
Modtagerne af prisen er nomineret af folk i lokalområdet via GF’s hjemmeside. Efterfølgende har GF Sønderjyllands lokale bestyrelse udvalgt de endelige prismodtagere af i ildsjælepriserne.
Der var portvin i glassene og dækket op med kaffe og sønderjyske småkager, da de i alt 27 ildsjæle fra Sønderjylland fik deres velfortjente klap på skulderen for deres frivillige arbejde og store engagement. Og prismodtagerne kom fra enhver krog af lokalsamfundet:
– GF Forsikring blev i sin tid startet af lokale ildsjæle. Vi skal være taknemmelige for, at der stadig her mange år efter findes gode frivillige kræfter, som af et godt hjerte får tingene til at ske – og som skaber gode stunder her i lokalsamfundet. De er vaskeægte hverdagshelte, og det er dem, vi hylder, siger lokalformand for GF Sønderjylland, Gunnar Hansen, som havde inviteret de mange ildsjæle med til dagens prisoverrækkelser. Med prisen følger et ikke oplyst pengebeløb./bro

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.