Vikingerne har anskaffet nyt moderne lysudstyr

 

JELS: Jels Vikingespil har investeret i nyt og moderne lysudstyr. Og til sommer skal det bestå sin prøve. Mandag den 11. juli starter forestillingen nemlig først en time senere, end de normale aftener, således at lyset rigtig kan komme til sin ret.

Du kan allerede fra onsdag den 1. december sikre dig billet til sommerens vikingetogt på den smukke friluftsscene i Jels – eller glæde med billetter eller gavekort under juletræet 24. december. Billetsalget foregår på www.jelsvikingespil.dk.

Forberedelserne til Jels Vikingespils 2022-forestilling, der bærer titlen Danemordet, er for længst i gang. Morten Stenger er manuskriptforfatter på forestillingen, og det er hans første forestilling til Jels Vikingespil. Men Jels Vikingespil er dog langt fra fremmet land for ham, da han har en fortid som Jels-viking.
Jels Vikingespil har premiere på forestillingen, Danemordet, fredag den 1. juli 2022. Forestillingen, som er instrueret af Louise Schouw, opføres hver aften kl. 20.00 til og med den 17. juli.  Søndag den 3. juli spilles der kun kl. 16, og  mandag den 11. juli startes der først kl. 21.00 af hensyn til afprøvningen af det nye lysudstyr. / bro

Se også