Pas på falske mails med kommunen som afsender

KOMMUNEN: Flere borgere i Kolding Kommune har tirsdag modtaget fups mails, som ser ud til at komme fra Kolding Kommune, men som er udsendt af svindlere. Det er vigtigt, at man sletter mistænkelige mails uden at svare eller klikke på evt. links.

De pågældende mails ser ud til at komme fra kommunen – eller fra afdelinger/medarbejdere ved kommunen – se eksempel herunder. De fleste mails er skrevet på dansk, men med masser af grammatiske fejl. Bogstaverne Æ, Ø og Å kan ikke gengives, hvilket indikerer, at de pågældende mails er sendt fra udlandet.

-Vi er i fuld gang med at undersøge og standse udsendelsen af disse såkaldte phishingmails. I mellemtiden er det vigtigt, at slette mails, som ser mærkelige ud, ligesom man skal undlade at klikke på links i mailen digitaliseringschef”, siger Chris B. Nørregaard, Kolding Kommune./bro

Se også