Styrker bæredygtig indsats

KOMMUNEN: Kolding Kommune styrker nu sin bæredygtige indsats med et nyt sekretariat, der skal samarbejde tæt med virksomheder, uddannelsesinstitutioner og borgere. Her blandt andet to EU-bæredygtighedsprojekter, FOOD2030 og DK2020.
Men bæredygtighedssekretariatet er også godt i gang med en lang række andre små og store projekter, der alle skal bidrage til at nå målene i kommunens bæredygtighedsstrategi:
– Vi kan ikke løbe med alle boldene selv og opfordrer alle, der vil bidrage til den bæredygtige dagsorden til at melde sig på banen, uden vi gør noget selv, siger Merete Dissing, der er ansvarlig direktør for Kolding Kommunes bæredygtighedsindsats.
Det nye bæredygtighedssekretariat er fysisk placeret i Bæredygtighedshuset på Jernbanegade 3 i Kolding og består af en fast stab, der bakkes op af fagmedarbejdere fra Kommunens forvaltninger. Leder af sekretariatet er Stella Steen Jensen, som står i spidsen for arbejdet med at udvikle Kommunens bæredygtighedsstrategi./bro

 

 

Se også