Ny direktør for kendt virksomhed

ERHVERV: Den 46-årige Morten Høilund har fra årsskiftet sat sig i direktørstolen hos entreprenørvirksomheden, Kjæhr & Trillingsgaard A/S i Kolding. Han kommer fra en stilling som CEO i DSV Prime Cargo.

Morten Høilund

Den nye direktør skal medvirke til, at Kjæhr &Trillingsgaard A/S fortsat kan levere erhvervsbyggeri af høj kvalitet. Virksomheden har eksisteret siden 1906. Selv siger Morten Høilund:
”I Prime Cargo var vi ”den pæne dreng” i klassen, og de værdier kan jeg videreføre i mit nye job. For mig er integriteten vigtig. Hvis jeg skal stå i spidsen for noget, skal jeg kunne identificere mig med virksomheden. Og i Kjæhr & Trillingsgaard A/S bygger de på gode værdier. Her tager man ikke bare opgaver ind, fordi man kan tjene pengene. Her tager man de ordrer ind, som de har tid og mandskab til
Og i baghånden har den nye direktør to garvede i branchen og i virksomheden. Det er Christian Trillingsgaard, som er fjerde generation i virksomheden og den erfarne medejer og bestyrelsesformand, Kaj Aage Nielsen, som i 2018 købte sig ind i virksomheden.
Det er planen med nyansættelsen at de to nu forlader direktørposterne, men de vil stadig bruge deres kompetencer i virksomheden. Desuden er en af medarbejderne, indkøbs- og kalkulationschef, Lars Møllgaard, kommet ind i ejerkredsen.
Kjæhr & Trillingsgaard A/S har 14 funktionærer samt ca. 150 medarbejdere hos underleverandører og samarbejdspartnere og flyttede sidste år til nyt domicil på Nordager 17 i Kolding.
/bro

Se også