Et varmt farvel til Helle

CHRISTIANSFELD: Rigtig mange kiggede inden for. Alle havde gaver med. Der blev ”trykket” hænder sådan lidt på afstand. Og enkelte gav et lille forsigtigt knus. Andre sendte hilsener i form af blomster, kurve og flasker. Og inden længe var gavebordet fyldt op helt ud til kanterne.

Fredag eftermiddag var der reception i bladhuset på Christiansfeld Avis/Lunderskov Folkeblad. Og midtpunktet var Helle Wegerslev.
Der blev sagt farvel til Helle efter mange års indsats for vores lokale avis. Og det blev til et varmt og velment farvel.
Helle har ikke alene valgt at stoppe som grafiker og avisens ansigt udadtil som kontakten til vore annoncører. Hun har, som tidligere omtalt i avisen, også valgt helt at forlade egnen for at bosætte sig i Randers.
Ved receptionen blev der holdt taler for Helle. Redaktør Henri Nissen benyttede lejligheden til at ridse ting op fra Helles tid i bladverdenen, som hun jo næsten var født ind i. Helle overtog avisen, Tyrstrup Herred Tidende, fra sin mor og førte selv avisen videre, indtil hun for en snes år siden overdrog den til Ugeavisen Udfordringen.
Også journalist Svend Erik Brodersen var på podiet. Han takkede Helle for et godt samarbejde i bladhuset, og ønskede hende god vind i sejlene i hendes nye tilværelse, der oppe langt mod nord.
Endvidere kan nævnes at Johan Rudebeck også benyttede lejligheden til at give Helle nogle ord med på vejen og samtidig sige farvel, ved at fremhæve ting fra hendes tid i Christiansfeld.
Det blev til et varmt og velment farvel til Helle Wegerslev, og på alle læber var en tak med ønsket om en god tid i de nye omgivelser.
Helle beder os om her at takke alle for den store opmærksomhed der blev udvist i forbindelse med hendes fratrædelse.

Se også