Skifter fra formand til centerchef i Lunderskov Hallen

Jan Schjerning afløser Henrik Bjerregaard der, som tidligere omtalt, efter ønske fratrådte ved årsskiftet efter 17 år som chef for hallen.
Den nye centerchef, Jan Schjerning, er i forvejen et meget kendt navn i Lunderskov. Han har gennem en årrække viet sin fritid til sporten og ungdommen i byen, og har i den forbindelse senest været med helt fremme i forbindelse med anlægget nye kunstgræsbaner ved Lunderskov Stadion ved Reinholdts Bakke. Han har også netop fået en plads i det nye Kolding Byråd, valgt på Venstres liste.
Jan Schjerning fortæller, at han først tiltræder stillingen som centerchef 1. februar på grund af opsigelsesfristen i hans nuværende stilling som afdelingsleder hos Bus Center Vest A/S i Kolding.
Når Jan Schjerning 1. februar tager formandskasketten for Lunderskov Hallen af giver han den videre til suppleanten til posten, Henrik Bygbjerg.
Det er i øvrigt en stor opgave Jan Schjerning nu skal stå i spidsen for. Lunderskov Hallen er nemlig lige under stor forandring fra at være en almindelig idrætshal til et fremtidigt nyt moderne multicenter. En ændring som både kræver modernisering og udvidelse. Et projekt, som Kolding Kommune netop har bevilget midler til at gennemføre.
Den nye centerchef skal endvidere også overtage forpagtningen det nye multicenters cafeteria.
Jan Schjerning er 45 år. Han er oprindeligt fra Toftlund i Sønderjylland. I dag bor han sammen med sin kone og to børn på Skolevej i Lunderskov. /bro

 

Se også