Hunde på plejehjemmet?

Karina Braagaard Roost.

Torsdag d. 24. marts 2022 slår plejehjemmet Kongebrocentret i Christiansfeld dørene op for mere end 30 hunde!

Hundene er alle potentielle besøgshunde, som skal til session for at kunne blive godkendt som officiel besøgshund.

Besøget er et samarbejde med TrygFonden, som stiller op med dyrlæge og adfærdsterapeut, der tjekker hundene igennem. Udover at hundene får et sundhedstjek, så undersøges bl.a. deres temperament og åbenhed for fremmede.

“Når jeg har min hund med, så bliver beboerne rigtig glade. Sådan en hund kan bare noget helt magisk og få beboerne til at føle sig trygge og give dem ro,” siger Karina Braagaard Roost, som er leder på plejehjemmet.

Derfor er det også en fordel for Kongebrocentret, at TrygFonden afholder session hos dem.
Beboerne og medarbejderne får en særlig oplevelse, som de kan snakke om længe efter, og plejehjemmet får samtidig etableret et tæt samarbejde med de fremtidige besøgshunde og deres ejere, så de forhåbentlig kommer og besøger plejehjemmet en anden gang.
Henri.

Se også