Efterskole udvider for 18 mio. kroner

En illustration af udvidelsen ved Lunderskov Efterskole

LUNDERSKOV: Lunderskov Efterskole er gået i gang med en stor tilbygning, der blandt andet skal rumme en ny spisesal og en foredragssal. I denne sal vil man lave arrangementer, som borgerne i Lunderskov også kan deltage i.

Første spadestik blev taget torsdag den 12. maj, og det nye byggeri ved skolen kommer til at rumme både en udvidet spisesal til elever og medarbejdere samt en 300 kvadratmeter stor, rund samlings- og foredragssal .

Åben for offentligheden
Den nye foredragssal bliver mere end bare en bygning. Det bliver et nyt vartegn for Lunderskov Efterskole. Hovedsigtet er blandt andet at udvikle og styrke elevernes demokratiske dannelse, og den nye foredragssal bliver et rum for samtale og fortællinger om tolerance, frihed, ansvar og livet, lydet fra skolen i en pressemeddelelse. 
Med den nye foredragssal ønsker man også at styrke samarbejdet med lokalområdet.  Derfor er planer om til næste forår at præsentere et program med foredrag, koncerter og lignende i salen, som indbyggerne i Lunderskov også kan deltage i.
  Det første spadestik til byggeriet på efterskolen blev taget af Carlo Mathiesen, der var med til at starte Lunderskov Efterskole i 1980, og som var formand for skolen i de første otte år. / sebro

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.