Rift om sommerboliger

Udlejningsvirksomheden DanCenter / Danland, som bl.a. har kontor i Badehotellet i Hejlsminde, oplever travlhed på grund af det gode vejr i påsken og fremefter.

Mange ”last-minute” – bookinger siden påske i en branche, hvor vejret er en vigtig med- og nogle gange modspiller.

Det pæne vejr vækker glæde i feriehusbranchen, hvor DanCenter oplever flere ”last-minute”-bookinger som følge af de positive vejrudsigter.

Tørt og solrigt vejr med en blå himmel har præget foråret i det meste af landet. Og tendensen til pænt vejr med varme dage ser ud til at fortsætte, omend der også spås om regnskyer på himlen de næste dage.

”Over 20 procent af vores bookinger siden påske har ankomst samme dag eller dagen efter, og det er en periode, hvor vejret har været ekstraordinært tørt og solrigt,” fortæller Kim Holmsted, som er adm. direktør hos DanCenter.

Den danske feriehusbranche kan således melde om en markant stigning i antallet af ”last minute”-bookinger i landets sommerhuse.

Hos DanCenter forventer man derfor, at de udlejningshuse, som fortsat er ledige i maj, vil blive stærkt efterspurgte. Generel oplever man stor interesse for den kommende højsæson, hvor der er gode udsigter til fulde huse.

DanCenter har 29 lokalkontorer fordelt over hele landet. Et af lokalkontorene ligger i Hejlsminde i det tidligere badehotel.

bec

 

 

 

 

Se også