Kørte i grøften i kommunes bil under forbud

SJØLUND: En 26-årig mand fra Christiansfeld kørte sent fredag aften (29.07. 22.) i grøften. Et polititjek afslørede, at manden kørte bil selv om han havde et kørselsforbud, oplyser Sydøstjyllands Politi til pressen.  Bilen han kørte i tilhørte i øvrigt Kolding Kommunes Hjemmepleje.
 Manden kørte ad Løkkesvej mellem Taps og Sjølund, som er en sidevej mellem Sjølund Landevej og Åstorpvej, lidt uden for Sjølund.
 Men da han ville dreje ad Åstorpvej kørte han i grøften. Han dog slap uskadt fra uheldet, men uheldet blev anmeldt til politiet.
Den 26-årige er nu sigtet for at overtræde kørselsforbuddet, og så måtte han naturligvis heller ikke selv køre videre fra uheldsstedet. Politiet oplyser ikke noget om., hvordan han er kommet i besiddelse af kommunens bil. /sebro.
___________________________

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.