EDC giver en million til udsatte børn og unge

Børn og unge støttes til en aktiv livsstil og fællesskab. Foto: Poul Erik Bech Fonden

Den almennyttige fond, EDC Poul Erik Bech Fonden, har doneret 1.100.000 kr. til BROEN Danmarks lokalforeninger.

EDC ejendomsmæglere findes bl.a. i Christiansfeld og i Vamdrup. BROEN Danmark er en frivillig forening med 33 lokalforeninger fordelt ud over hele Danmark. Herfra hjælper man udsatte børn og unge til at kunne dyrke deres fritidsinteresser og dermed støtte dem til en aktiv livsstil og vigtige fællesskaber.

Det er fjerde år i træk, at EDC Poul Erik Bech Fonden donerer penge til BROEN Danmarks lokalforeninger.

Relativ fattigdom

Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har opgjort, at 59.700 børn og unge lever i ”relativ fattigdom”.

Ud over formue- og indkomst, beskrives relativ fattigdom med, at man ikke har mulighed for at leve et normalt liv i det samfund, man bor i. I Danmark er det fx. en norm, at man har råd til at deltage i fritidsaktiviteter.

4967 børn i 2021

Erik Hauman, der er sekretariatsleder for BROEN Danmark, fortæller, at lokalforeninger i 2021 i alt hjalp 4967 børn og unge.

EDC Poul Erik Bech Fonden blev stiftet i 2015 i forbindelse med generationsskiftet i ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech. Fonden støtter frivillige foreninger, der gør en forskel for udsatte børn og unge.

Se også