Senior æblekagefest med SMUK i Cuben 21. september 2022

Slesvigske Musikkorps, SMUK, et af forsvarets tre professionelle musikkorps.

 

SMUK gæster i slutningen af september 2022 Cuben for femte gang.

Samtidigt er det lykkedes at få den alsidige kunstner Trine Gadeberg med som gæstemusiker. Hun har tidligere haft et samarbejde med SMUK.

Slesvigske Musikkorps

Slesvigske Musikkorps, SMUK, er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps og består af 16 musikere, henholdsvis messingblæsere og slagtøjsspillere. SMUK er kendt for sin store kunstneriske bredde og musikalske dybde. Alsidigheden bliver understreget af den flotte række af solister og dirigenter, korpset arbejder sammen med.

Musikkorpset har dagligt til huse i Slesvigske Musikhus i Haderslev.

Trine Gadeberg

53 årige Trine Gadeberg er en dansk sanger og skuespiller, der bl.a. er kendt for sin medvirken som ”Pyt” i tv-julekalenderen Nissernes Ø og opsætningen af The Sound of Music samt diverse optrædener i revyer. I 2000 deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ”Lykkefugl” og udgav året efter albummet Loving you, som blev indspillet med DR UnderholdningsOrkestret.

Koncerten med gæstesolist er muliggjort gennem tilskud fra Kolding Kommune, opsparet gennem to år på grund af corona. ”Og uden samarbejdet med Klassisk Christiansfeld havde arrangementet ikke været muligt,” udtaler Karen Margrethe Simonsen, medlem af SMUK-udvalget.

Kørestolsbrugere er velkomne under ledsagelse af hjælper eller pårørende.
Arrangementet kan opleves onsdag den 21. september 2022 kl. 14.30 – 17.00 i Cuben.

Se også