Mejetærsker i brand midt i Sommersted by

Billedtekst: Således så gadebilledet på Storegade i Sommersted ud, mens brandfolk fra Sommersted og Jels slukkede branden i mejetærskeren. (Privatfoto)

SOMMERSTED: Der udbrød her til formiddag, mandag, pludselig brand i en stor mejetærsker, mens den kørte blandt tæt bebyggelse midt i Sommersted by.

Brand & Redning Sønderjyllands station i Sommersted modtog alarmen kl. cirka 09.00. Men da brandfolkene fra Sommersted Frivillige Brandværn kort efter nåede frem til den brændende mejetærsker på adressen Storegade 29 A, var den allerede omspændt af flammer.

Og da ilden også truede bebyggelser, valgte indstatslederen at hente assistance fra TrekantBrands station i Jels. Men heldigvis fik brandfolkene begrænset ilden til mejetærskeren, og fik også relativt hurtigt ilden under kontrol og slukket. Mejetærskeren led dog stor skade.

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.