Ys Mens klubben Lunderskov: Gamle traditioner – nye lopper

Efter Corona forsøgte Ys Mens klubben i Lunderskov at ændre på åbningstiderne og formen for Loppemarkedet.

– Det gik fint, men ikke så godt som håbet. Vi vender derfor tilbage til traditionen med 4 Loppemarkeder om året fra 9-12, ligesom den traditionelle tombola lukker op igen. Ligeledes vil cafeteriet igen servere kaffe m.m., så gæsterne kan drøfte dagens gode køb og sommerferiens oplevelser over en kop kaffe, siger Hans Jørgen Knudsen.

– Men lopperne er nye. Siden seneste Loppemarked, er der kommet mange nye, gode ting ind på hylderne. Der er bl.a. indsamlet og modtaget et stort antal rigtig flotte kontorstole og kantineborde med klap op ben. Ligeledes er der mange møbler og meget udstyr, der vil gøre sig i en studiehybel – og så til Loppepriser.

Hele Loppemarkedet er baseret på frivillig arbejdskraft fra klubbens medlemmer, og overskuddet går til ungdomsarbejde i fortrinsvis lokale foreninger og internationale projekter.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.