Kan frygte stigninger i private udlejningsbyggeri

 

Men ikke hos den lokale byggematador Pierre Legarth

 

INFLATION: Folk der bor til leje i private byggerier kan frygte, at deres huslejer kan komme stige markant fra årsskiftet. Det skriver JV.dk

Det skyldes, at private udlejere med en nye lejelov fra 2015, må regulere huslejen, så den følger nettoprisindekset. Og i takt med inflationen er dette indeks steget med 8,8 procent siden juli i sidste år og frem til nu. Det er i følge Lejernes Landsorganisation det højeste niveau i 40 år.

Men bor du til leje hos den lokale byggematador, Pierre Legarth, er der ingen grund til frygt. Han har, i følge avisen, netop meddelt sine 600 lejere, at de foreløbig frem til udgangen af næste år, 2023, ikke vil opleve stigninger i huslejerne, idet han ikke mener, det er rimeligt, at hans lejerne skal betale prisen for den vanvittige høje inflation.
Pierre Legarth har i øjeblikket gang i flere store lokale byggeprojekter. Blandt andet i Vonsild syd for Kolding og 80 boliger på Fyrværkerigrunden i Seest i Kolding.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.