Ingen huslejehop

Pierre Legarth

INFLATION: Folk, der bor til leje i private byggerier, kan frygte, at huslejen stiger markant fra årsskiftet. Det skriver JV.dk.

Det skyldes, at private udlejere ifølge den nye lejelov fra 2015 må regulere huslejen, så den følger nettoprisindekset. Og inflationen er i dette indeks steget med 8,8 procent siden juli sidste år. Det er i følge Lejernes Landsorganisation det højeste niveau i 40 år.

Men den lokale byggematador, Pierre Legarth, har netop meddelt sine 600 lejere, at de frem til udgangen af 2023, ikke vil opleve stigninger. Pierre mener ikke, det er rimeligt, at hans lejerne skal betale prisen for den vanvittigt høje inflation.

Pierre Legarth har i øjeblikket gang i flere store lokale byggeprojekter i bl.a. Vonsild syd for Kolding og 80 boliger på Fyrværkerigrunden i Seest i Kolding.

Se også