Yderst tilfredse havefolk

Årets plantemarked havde fint besøg og god handel

To tilfredse havefolk. Til venstre Lloyd  Stengaard – og til højre Trine Hansen fra Havekredsens lokalafdeling i Christiansfeld fotograferet på plantemarkedet. (Foto: sebro-press). 

CHRISTIANSFELD: Lørdag blev det årlige plantemarked i Christiansfeld afviklet på pladsen ved Meny. Selv om markedet faldt sammen med afviklingen af Håndværkets Dag, giver arrangørerne udtryk for stor tilfredshed med besøget – og med handlen:

– Der har været rigtigt mennesker forbi her i dag. Også købelystne, fortalte Lloyd Stengaard, da vi besøgte markedet lørdag formiddag. Og han er næstformand i Havekredsens aktive lokal afdeling i Christiansfeld:

– Vi har ikke kunnet mærke, at vores marked holdes på samme dag, som håndværkerdagen. Snarere tværtimod. I dag har vi set endda en del mennesker, som ikke plejer at komme, fortalte en yderst tilfreds Lloyd Stengaard her til avisen.

Det årlige plantemarked i Christiansfeld arrangeres af  Havekredsens lokalafdeling, og det kan med rette betragtes, som en tilbageværende tradition i byen:

– Hvor længe vi har holdt plantemarkeder i byen,  kan jeg ikke sige med bestemthed. Men et skud kan være mellem 25 og 30 år. Vi startede i sin tid oppe på Koldingvej, der hvor Davidsens Byggemarked senere kom til, lød det kommenterende fra formanden for lokal afdelingen, Trine Hansen, med et tilfreds smil på læberne.

Se også