Spottede bil uden nummerplader  – og ulovlig knallert

CHRISTIANSFELD:  Ken Nissen, fra Lokalpolitiet i Christiansfeld, fortæller, at han forleden, under en rutinepatrulje kørsel i Christiansfeld spottede en bil, der kom kørende uden nummerplader. Han fulgte efter bilen og opdagede, at den smuttede ind i en gård ved en ejendom i Lindegade i Christiansfeld. Og haps!

Føreren var 25-årig mand fra Kolding – i øvrigt i forvejen kendt af politiet. Det viste sig også, fortæller Ken Nissen, at han ikke havde kørekort, og at bilen han kørte i, var lånt af en kvinde, bosiddende i postdistrikt 6640 Lunderskov.

Der bliver nu rejst sigtelse mod manden for at køre i en ikke indregistreret bil uden forsikring, samt og for at føre bil uden kørekort.

Endvidere bliver der også rejst sigtelse mod den kvindelige ejer af bilen for to lovovertrædelser, idet hun var vidende om, at bilen hun lånte ud til den 25-årige ikke var lovlig, og yderligere skulle hun også have sikres sig ved udlånet, at låneren var besiddelse af kørekort, fortæller Ken Nissen.

I  øvrigt havde lokalpolitiet fra Vamdrup/Lunderskov kort tid forinden fjernet nummerpladerne fra kvindens bil på grund af manglende betaling af den lovpligtige forsikring. Der venter nu dem begge klækkelige bøder.

Ulovlig knallert

Ken Nissen – lokalpolitiet i Christiansfeld.

Ken Nissen – har ifølge døgnrapporten, også under patruljering, spottet en 15-årig dreng bosiddende i Tapsområdet, komme kørende på en ulovlig knallert i Christiansfeld.

Her fik Ken Nissen kontakt til vedkommende ved ungdomsskolen på Skolevej i Christiansfeld. Det viste sig, at knallerten faktisk var ribbet for alt, hvad der skulle være på den, for at den var lovlig:

– Stort set var der kun hjulene, stellet, motoren og sadlen tilbage. Alt andet var væk. Og det går jo ikke fortæller betjenten.

Og så var knallerten også af typen, som skal indregistreres. Og her manglede også registrering attesten:

– Så når alle overtrædelser lægges sammen i et bødeforlæg, så kan den unge mand let risikere, at komma af med nogle tusinde kroner, fortæller Ken Nissen fra lokalpolitiet i Christiansfeld. /sebro.

Se også