Det Gamle Apothek lukker i Christiansfeld

CHISTIANSFELD:  Endnu en forretning i Christiansfeld midtby er på vej til at lukke. Og denne gang endda en af byens turistattraktioner. Det er café- og genbrugsforretningen, Det Gamle Apothek i Lindegade, som snart drejer nøglen om.
Lukningen i Christiansfeld betyder dog ikke, at indehaveren, Trunte Pallesen, stopper med at drive forretning. Hun har meldt ud, at til påske næste år vil hun åbne en sommerforretning i Hejlsminde. Men det bliver uden café.
Hvornår der præcist er sidste åbningsdag for Det Gamle Apothek er ikke besluttet, men der startet flyttesalg i Lindegade. / sebro

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.