Bofællesskabet Sydhjørnet i Vamdrup har fået ny leder

Eva Møller Kristensen – ny leder af Sydhjørnet

VAMDRUP: Bofællesskabet Sydhjørnet på Grønvang i Vamdrup har for første gang siden stedets oprettelse i 2013, fået ny leder. Eva Møller Kristensen er 55 år og uddannet professionsbachelor i social- og special pædagogik er tiltrådt i stillingen. Hun afløser Knud Didriksen som stedets leder.

Den nye leder har før arbejdet med mennesker med et udviklingshandicap, og har de seneste fire år arbejdet med personaleledelse. Jobbet som leder af Sydhjørnet, som er et bofællesskab tilknyttet Kristelig Handicapforening, matcher Evas eget værdisæt.

– For mig er min tro fundamentet for alt, hvad jeg gør, og det bliver fantastisk at være på en arbejdsplads med det samme fundament, siger Eva Møller Kristensen.

Bofællesskabet Sydhjørnet har 13 beboere, som alle har en form for udviklingsforstyrrelser og derfor trives med struktur i hverdagen og med støttepersoner omkring sig.

Privat er Eva Møller Kristensen bosat i Løsning nord for Vejle og gift med Karsten, som er økonomidirektør i Airco Process Technology. Hun har fire børn i alderen 12-30 år og to børnebørn. / sebro

 

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.