Ny aftale: Fuglsang fortsætter på Sydbank Park

Sønderjyske Fodbold og Royal Unibrew har forlænget samarbejdet med en ny, længerevarende aftale, der sikrer, at det også fremover vil være Fuglsang, der flyder ud af hanerne på Sydbank Park.

For mange sønderjyder er en tur på Sydbank Park forbundet med en stadionplatte og en fadøl fra Fuglsang.

Derfor er det med stor glæde, at Sønderjyske Fodbold og Royal Unibrew kan offentliggøre, at parterne har indgået en ny længerevarende aftale, der betyder, at de lyseblå fans også i lang tid fremover kan smøre stemmebåndet med en velskænket Fuglsang-fadøl.

Fuglsang har gennem mange år været en trofast sponsor i Sønderjyske Fodbold, og Royal Unibrew, der overtog Bryggeriet Fuglsang i 2021, har med den nye langvarige aftale sat en tyk streg under, at bryggeriet fortsat bakker stort op om det sønderjyske fodboldprojekt.

Direktør i Sønderjyske Fodbold A/S, Markus Kristoffer Hansen, glæder sig over, at klubben også fremover kan servere smagen af Sønderjylland på Sydbank Park.

– Vi er glade og stolte over den nye aftale med Royal Unibrew, der sikrer vores hjemmepublikum en velkendt kvalitetsøl, som samtidig har stor betydning for mange sønderjyder. For mange voksne tilskuere er det en fast del af stadionturen at få en Fuglsang-fadøl til kampen, og vi er glade for, at vi bevarer en vigtig del af den sønderjyske identitet ved at indgå en ny, langvarig aftale med Royal Unibrew.

– Aftalen understreger også, at Royal Unibrew fortsat bakker stort op om Sønderjyske Fodbold, og den loyalitet er vi meget taknemlige for. Det er vigtigt, at alle lokale kræfter bakker op og står sammen om Sønderjyske Fodbold, så sønderjyderne kan gå nye, store oplevelser i møde til glæde og gavn for hele landsdelen, siger Markus Kristoffer Hansen.

Hos Royal Unibrew er der også glæde over det fortsatte samarbejde med Sønderjyske Fodbold.

– Hos Royal Unibrew er vi ikke bare begejstrede, men også meget stolte over at fortsætte samarbejdet med Sønderjyske Fodbold. Fuglsang er født i Sønderjylland og har af indlysende årsager en stærk regional position i området. Det glæder os, at vi kan fastholde vores lokale engagement i Sønderjyske Fodbold og herigennem værne om Fuglsangs rødder, fortæller Kim Braget Nielsen, Sponsor Relationship Manager i Royal Unibrew.

Se også