Anne Glad gæster  Christiansfeld

Anne Glad – kendt fra TV – fortæller om livsstil i CUBEN. (Foto: Les Kaner)

 CHRISTIANSFELD: Hvordan ser det gode liv ud i Kolding Kommunes lokalsamfund, byer og landområder? Det spørgsmål stiller Kolding Kommune og inviterer derfor til debataften om bæredygtig udvikling i Kolding Kommune.

Mødet foregår onsdag den 29. marts med start klokken 19-21 i CUBEN i Christiansfeld. På mødet kan du høre livsstilsekspert Anne Glad -kendt fra TV – give sit bud på, hvordan vi lever nu og i fremtiden, betydningen af lokalsamfund og vores individuelle og fælles roller i forhold til den bæredygtige udvikling.

Læs hele nyheden på kolding.dk

https://www.kolding.dk/om-kommunen/nyhedsarkiv/anne-glad-stiller-skarpt-pa-det-gode-liv-i-lokalsamfundet/

 

 

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.