Ny attraktiv bydel ud til fjorden

KOLDING: Byrådet i Kolding besluttede sig på et byrådsmøde mandag aften for et projekt, der betyder, at Kolding får en ny enestående attraktiv bydel direkte ud til Kolding Fjord. Det skete med beslutningen om at realisere projektet Marina City.

24 af byrådets 25 medlemmer sagde ja til projektet. Marina City kommer til at bestå af op mod 350 boliger. Vel at mærke boliger for enhver pengepung, idet en fjerdel af boligerne bliver almene boliger.

Med Marina City bliver Kolding også hjemsted for en af landets største lystbådehavne – med plads til 1000 både. Samtidig vil bydelen blive et meget attraktivt område for alle kommunens borgere – også for turister – med flot natur. Der bliver også plads til restauranter, vandsportscenter og andre former for fritidsfaciliteter.

Hele Marina City projektet startede for år tilbage med baggrund i, at lystbådehavnen i nord skulle flyttes til syd. Siden har der været mange oplæg – og der har været masser af input fra borgere. Derfor er projektet rettet til adskillige gange, inden det endelige forslag blev vedtaget mandag aften af byrådet.

/bro

Se også