Book en bibliotekar

Kommunen

KULTUR: Kolding-bibliotekerne lancerer nye tiltag, som under nedlukningen kan inspirere til læsning og hjælp til opgaver.

En bibliotekar sidder nemlig klar ved telefonen på 79 79 11 00 på hverdage klokken fra 10-15 til at besvare spørgsmål – eller give idéer til den helt rigtige bog, filmaftener eller måske til brætspil.  Personalet vil endvidere formidle gode oplevelser til børn og voksne på koldingbib.dk, Facebook og Instagram.

For studerende gælder, at der kan fås hjælp til informationssøgning til opgaver. Aftaler kan laves over telefonen eller ved at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden.

Det oplyses videre fra Kolding Bibliotekerne, at man ved at benytte bibliotekets »take away-ordning« fortsat kan afhente materialer til opgaver og til fritidslæsning. Og hvis der reserveres hjemmefra gives der besked, når materialet er klar, og kan det så afhentes på biblioteket.

Bibliotekerne i Kolding, Christiansfeld, Vamdrup og Lunderskov har dog kun begrænset åbent for »take away«. Også biblioteksrummene der er lukkede. Åbningstiderne og de specielle forhold, der gælder under den delvise nedlukning, kan ses koldingbib.dk.  

 /bro

Se også