Fra lokalpolitiet:

To på en knallert
CHRISTIANSFELD: To på en knallert går ikke, når man i Christiansfeld suser forbi vores lokale politimand. Så vanker der bøder. Det må to helt unge fra byen sande. De blev forleden spottet af betjenten, mens de suste rundt i byen.
Turen endte på Tingskovhedevej. Her fik betjenten fat i dem på den enes bopæl. Det viste sig, at knallerten, de kørte på var en såkaldt lille knallert, som i øvrigt kunne køre for hurtigt.
Det blev til bøder til dem begge for at køre på samme knallert – og til ejeren også fordi den kunne hurtigere end tilladt. /bro
________________

To indbrud 
HEJLSMINDE/HEJLS: Lokalpolitiet i Christiansfeld fortæller, at der har været to indbrud i Hejlsminde/Hejls-området. Et sommerhus på Elkærgaardsvej i Hejlsminde har haft besøg af fremmede – dog uden noget i huset har haft interesse. Der er i hvert ikke stjålet noget.
Fra et dødsbo i Hejls er der efter anmelderens oplysninger til politiet forsvundet lysestager og ting i kongelig porcelæn. Det er sket mellem den 8. og 11. oktober. Det er endnu lidt uvished om, hvordan tyven er kommet ind i huset. /bro.

____________________________________________________

Eftersøges stadig
efter vild kørsel
CHRISTIANSFELD: Det var i skrivende stund endnu ikke lykkedes for politiet at få fingre i den unge mand, som sidste lørdag fik borgere op i det røde felt, som en følge af vild kørsel i bil gennem byen med politiet i hælene.
 ”Hvis den unge mand dukker op i byen eller på egnen, varer det ikke længe før vi får kontakt med ham, for vi ved, hvem han er, siger Ken Nissen fra lokalpolitiet,
Han fortæller også, at bilen han kørte vild og ansvarsløst i ikke havde været indregistreret i nogen tid, og at nummerpladerne, der sad på den, da den kørte galt ved Allervej/ Lindegade var stjålet.
Politiet har i øvrigt foranlediget, at bilen hurtigt blev fjernet fra uheldsstedet. Den befinder sig nu i politiets varetægt./ bro

Se også