Lokal politiker i toppen hos BlueKolding

Grønbæk næstformand – og midlertidig formand - i spildevandselskabets bestyrelse.

JORDRUP: Vores nyvalgte medlem af Kolding Byråd, Gitte Grønbæk (C), Jordrup har sat sig i næstformandsstolen – og midlertidigt i formandsstolen som afløser for sygemeldte Ole Alsted (V) – i spildevandsselskabet Blue Koldings bestyrelse.

Og hun glæder sig meget til arbejdet med at realisere BlueKolding’s strategi.
– En strategi med overskriften ”Fra mindre skade til mere gavn” er i den grad værd at arbejde for. BlueKolding har udviklet sig fra blot at rense spildevandet, og dermed gøre mindre skade, til at gøre mere gavn ved at udnytte både indholdet, temperaturen og den hydrauliske energi i spildevandet. Det bliver spændende at være med til at videreudvikle det arbejde,” siger Gitte Grønbæk.
Hun henviser med udtalelsen blandt andet til opvarmningen af studieboligerne i Kolding Åpark med overskudsvarme fra spildevandet og turbinen i Stenderupskovene, der producerer strøm af det rensede spildevand, som nu blot løber ud i Lillebælt. Med forbrugervalget i 2021 og kommunalvalget har BlueKolding skiftet ud på mere end halvdelen af de 11 pladser i bestyrelsen. Seks medlemmer, heriblandt Gitte Grønbæk, er nye. Bestyrelsen har konstitueret sig. Udpeget af Kolding Byråd er: Ole Alsted (V), formand, Gitte Grønbæk (C), næstformand, Filip Bekic Bladt (S), Hans Holmer (SF), Tobias Jørgensen (V). Valgt af forbrugerne: Rune Kjærgaard Lange, Jørn Pedersen. Valgt af medarbejderne: Connie Brix, John Kristensen, Lisa Kjær, Mads Langhoff.
Bestyrelsen er valgt for fire år. /bro

Se også