Nominerer til kulturpriser

Du kan indstille nominerede til årets Kulturpriser allerede nu

Fra det seneste awardshow i Kolding. 

Af Svend Erik Brodersen
journalist (DJ)

KULTUR: Alle der bor i Kolding Kommune kan nu komme med forslag til, hvem der skal have årets fire kulturpriser. Deadline for indstillinger er fastsat til den 27. februar.

Tirsdag den 5. april fejres Kolding Kommunes kulturliv med awardshowet, Kulturevent 2022, med uddeling af årets kulturpriser. Og lige nu kan du indstille den eller dem du synes fortjener en pris for deres indsats på det kulturelle område.
Alle borgere i Kolding Kommune kan indstille nominerede til priserne. Kulturudvalget vurderer så de indkomne indstillinger og udpeger tre nominerede til hver pris. De endelige vinder af priserne offentliggøres ved Kulturevent 2022.
Godset lægger rammer til arrangementet. Her vil foreninger og andre kulturaktører vil få rig mulighed for at møde andre ildsjæle og repræsentanter for hele det kulturelle spektrum i  Kolding Kommune.
Arrangementet starter med en kulturmesse med boder bemandet af et udpluk af kommunens mange kulturaktører. Efter messen vil der være prisshow, med underholdning af lokale kunstnere, samt uddeling af de fire priser.

De fire priser
 Pris 1 : Årets Kulturelle Aftryk.
 Pris 2 : Årets Kulturelle Highfive.
Pris 3: Årets Ildsjæl.
 Pris 4: KulturKolding-prisen.
Gratis billetter til Kulturevent 2022 vil dog først kunne bestilles tættere på selve eventet. Hold der for  hold øje i pressen og de sociale medier. /bro

Der kan allerede her indstilles emner til modtagelse af priserne:  https://www.kolding.dk/borger/kultur-fritid-frivillighed/kultur/kulturpriser-2022/

Se også