Aller Aqua vandt pris for FNs verdensmål

Ved Business Koldings Awardshow 2021 gik Verdensmålsprisen 2021 til Aller Aqua, som har hovedsæde i Aller ved Christiansfeld.

Prisen gives bl.a. på baggrund af det store arbejde med at skabe gennemsigtighed for CO2.
Mellem 3 nominerede valgte over 400 deltagere, at Verdensmålsprisen skulle gå til Aller Aqua.
I nomineringen af prisen blev der også lagt vægt på, at Aller Aqua er verdens første fiskefoderfirma, der opnår CO2-mærkning af fiskefoder på dets europæiske fabrikker. Det sker efter de anerkendte europæiske principper PEFCR (Product Environment Footprint Category Rules).
Aller Aqua fokuserer også på at skabe jobs de steder, hvor virksomheden etablerer sig, dele ud af den viden, der er tilgængelig til medarbejdere og på globalt plan at uddanne lokale farmere til at få det bedste ud af deres produktion, på bæredygtig vis.
Henrik Halken udtrykte efter prisoverrækkelsen sin glæde på scenen.
”Vi er stolte og rigtig glade for prisen. Det er en fantastisk anerkendelse af medarbejdernes indsats på verdensmål. Det betyder meget for os, at vi kan vise, at indsatsen betyder noget. Prisen håber vi på skaber omtale, så vi kan udbrede kendskabet til indsatsen om bæredygtig produktion og arbejdet med implementeringen i branchen af øget gennemsigtighed på CO2 og fokus på at fremme tiltag, der gavner levestandarden lokalt, sagde Halken.
Henri.

Se også