Tre foreninger dyster om at blive Årets Forening

vamdrup IF Håndbold har på trods af corona formået at holde gejsten oppe, bl.a. med onlinetræning, konkurrencer og et O-løb for alle interesserede fra lokalområdet.

Ved et stort show d. 5. april på Kolding Teater uddeler Kolding Kommune prisen til Årets Forening 2021 på fritids- og idrætsområdet for et ekstraordinært stykke arbejde for medlemmer og lokalområdet.

Alle har haft mulighed for at indstille foreninger til prisen. Efter nøje overvejelse har politikerne i Sundhed og Fritid udvalgt de tre endelige nominerede, hvoriblandt den endelige vinder skal findes. De tre nominerede er:
Vamdrup IF Håndbold, Vamdrup Rideklub og hundetræningsklubben DcH Kolding.
Foreninger på tværs af kommunen har under diverse corona-nedlukninger for alvor vist deres værd, når det kommer til at være samlingspunkt for lokalsamfundet og sætte initiativer i gang – både for medlemmer og ikke-medlemmer.
Henri.

DcH Kolding tilbyder træning til hvalpe, familiehunde og konkurrencehunde. Samt socialt samvær for både to- og firbenede. DcH Kolding har gjort et kæmpe arbejde i at sikre sig midler til en ny træningshal.

Vamdrup Rideklub har på 3½ år vendt en potentiel lukning pga. af dårlig økonomi til en stor succes med hjælp fra både medlemmer og frivillige i lokalområdet.

Se også