EDC-ejendomsmæglere er nr. 1 i Vamdrup og Vejen

EDC har kåret de lokale butikker, som klarer sig bedst lokalt i konkurrencen med andre.

De 11 ansatte hos ejendomsmæglerfirmaet EDC Kronholm & Slangerup i Vamdrup og Vejen var blandt de bedste. Denne gang skulle hele 78 ud af EDC’s 235 butikker fejres. Blandt de butikker, der fik æren af at modtage en statuette som symbol på det fine resultat, var begge EDC Kronholm & Slangerups forretninger i henholdsvis Vamdrup og i Vejen.

En holdindsats

– For os er statuetten et bevis på, at vores kunder er glade for os, og det har gjort os til den mest sælgende ejendomsmægler i området. Det er vi stolte af, for det vigtigste for os er at have tilfredse kunder. Det er jo hele forudsætningen for at opnå de fine salgstal, siger Lars Slangerup og giver straks æren videre:

– Vi har heldigvis en stor flok dedikerede mennesker omkring os, der hver eneste dag gør sig ekstremt umage for vores kunder, så placeringen som nr. 1 er absolut en holdindsats.
For at blive udpeget som nr. 1-butik skal man gennem en rullende 12-månedersperiode have solgt flere boliger end nogen anden ejendomsmægler med adresse i samme område.

Stor åbenhed

Der er stor åbenhed i branchen, og derfor kan samtlige ejendomsmægleres salg ses på boligsiden.dk.

– Når alle interesserede kan følge med i vores salg, skaber det selvfølgelig en trang til hele tiden at gøre sig ekstra umage for lige at sælge en bolig mere. Vi er jo trods alt konkurrencemennesker, og vi får tilfredse kunder ved at sælge, siger Ole Kronholm
EDC er den eneste af de store mæglerkæder, der ikke er ejet af en bank eller et realkreditinstitut. EDC er en selvstændig kæde, der ejes af mæglerne selv.

Henri.

Se også