Børn og voksne var af huse til Børnenes Dag i Vamdrup

Her bager lokale spejdere snobrød på byens torv under stor bevågenhed fra børnene. (Foto: sebro-pres)

VAMDRUP: Rigtig mange børn – og voksne var af huse lørdag, hvor Vamdrup var forvandlet til ”Børnenes By”. Anledningen var et arrangement, som byens handelsforening stod bag med titlen ”Børnenes Dag”.

Lige fra tidligt om formiddagen – og til over middag – bød dagen i det smukke vejr på et væld af oplevelser – mest for børnene – men også for voksne.

Børnene koncentrerede sig mest om et stort loppemarked, hvor der både blev handlet og byttet brugt legetøj i stor stil hen over de små bord-stande. I den anledning var byens hovedgade, Østergade, spærret for al kørende trafik.

Byens hovedgade, Østergade, var afspærret og forvandlet til et loppemarked for børn. (Foto: sebro-press)

Der var også aktiviteter på plænen ved Torvet. Her kunne børnene blandt meget andet prøve gymnastikforeningens redskabs- og motorikstationer, Rotary grillede pølser, og spejderne bagte snobrød ved rundkørslen. Man kunne også være med til gymnastik og dans, samt lege med faldskærm og ballondyr.

Det var også muligt at møde maskotten Super-Bruce, som delte små gaver ud, og der var ”tip et eventyr”- quiz i byens butikker. På scenen på plænen var der trylleshow og meget mere.
En stigevogn fra Falck trak mange til. Både børn og voksne, og her var der for det meste kø. Rigtig mange ville gerne tur til vejrs for at se det hele i fugleperspektiv. Man kunne også stifte bekendtskab med en politibil og alle dens finesser.

Jo, samlet var ”Børnenes Dag” i Vamdrup vellykket og dagen bød på aktiviteter for byens indbyggere i alle aldre – dog mest før børnene.

/sebro

Se også