Konkursramt politikers ejendom til salg for 4,35 mio.

Merete Due Paarup – valgt af De Radikale til byrådet i Kolding – har efter konkurs startet nyt firma.
(Foto: Kolding Kommune).

JORDRUP: Byrådsmedlem Merete Due Paarups gård på Uhrevej 3 i Jordrup er sat til salg efter hendes virksomhed gik konkurs i februar.

Ejendommen er oprindeligt fra 1880 og er indrettet med kontorer, showroom, lager og bolig. Den ligger på en kæmpegrund med hestefold og udsigt til marker. Pris: 4,35 millioner kroner, skriver JV.dk.

Lykkes salget, vil det betyde, at banken og skattevæsenet – som er alle os andre – får noget af deres tilgodehavender. Ejendommen er på 1279 kvadratmeter og er annonceret til salg hos Mrics og KHL Erhverv. Den består af tre selvstændige bygninger og et stort udenomsareal på 39.600 kvadratmeter.

Ejendommen er sat til salg efter, at Merete Due Paarup, der er valgt af De Radikale til byrådet i Kolding, i februar erklærede sin virksomhed, Image Consult Jordrup ApS, med elleve ansatte konkurs.

Den samlede gæld i forbindelse med konkursen er på omkring 1,8 millioner kroner. Største kreditor er Image Consults pengeinstitut – og skattevæsenet.

Igang igen

Merete Due Paarup er som følge af konkursen dog ikke helt klædt af. Hun driver i dag en nystartet én-mandsvirksomhed – fortsat inden for reklame og kommunikation.

/sebro

Se også