Frederik skal løbe med Mary

25-årige Frederik Skov, der bor på Borgmestervej i Christiansfeld – et botilbud i egne boliger for voksne med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, skal løbe med Kronprinsesse Mary til Royal Run.
Foto: Kolding Kommune.

Når man siger Frederik og Mary, så er det nærmest umuligt ikke at tænke på Danmarks Kronprinspar.

Men når det nu fortælles, at både Frederik og Mary skal løbe Royal Run i Kolding, så er det kun den ene, der har blåt blod i årene, skriver Kolding Netavis.

Den anden er 25-årige Frederik Skov, der bor på Borgmestervej i Christiansfeld – et botilbud i egne boliger for voksne med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.
Han og 167 andre borgere fra kommunens tilbud på Social- og Handicapområdet nåede nemlig at tilmelde sig folkefesten inden flere af distancerne på kort tid blev udsolgt, oplyser Kolding Kommune.

Frederik skal – sammen med flere andre borgere på Borgmestervej – deltage i ruten ’One Mile’ og har derfor taget initiativ til fællestræning op til Royal Run. De træner ca. hver 14. dag afhængig af, hvornår det kan lade sig gøre i kalenderen og har gjort det siden begyndelsen af året.

Træningen markeres i kalenderen med ”Kongekronen” og træningsruten er på ca. 1,5 km, hvilket knap svarer til en mil, og ruten er den samme hver gang. Frederik har en ambition om at komme i bedre form, og det er en af hans store motivationsfaktorer for at melde sig til og træne op til Royal Run.

Se også