Sydøstjyllands Politi efterforsker fortsat makabert drab i Vonsild

Det er ikke kun i Vonsild, politiet efterforsker i forbindelse med det fundne nedgravede lig. Her er politiet i gang på Hollændervej i Kolding. (Foto: Blume Press.)

Af Svend Erik Brodersen, journalist (DJ)

VONSILD: Torsdag den 26. maj blev et nedgravet lig fundet i Vonsild nær Kolding, og tre personer blev samme dag fremstillet i et lukket grundlovsforhør, sigtet for drab, ved Retten i Kolding. De blev alle tre varetægtsfængslet i fire uger. En afgørelse ingen af dem kærede.

Sydøstjyllands Politi har siden fundet af det nedgravede lig foretaget en omfattende efterforskning på findestedet i Vonsild og på en række andre adresser i Kolding. Og de tekniske undersøgelser fortsætter.

Sydøstjyllands Politi samarbejder med Nationalt Kriminalteknisk Center (NKC) om yderligere tekniske undersøgelser. Der vil også blive gennemført en obduktion af afdøde på Retsmedicinsk Institut.

Efterforskningen omfatter også afhøringer med henblik på at finde eventuelle vidner, der kan belyse de forskellige dele i hændelsesforløbet.

Afdøde menes at være efterlyst mand

Den afdøde, som Sydøstjyllands Politi, mener blev dræbt, formodes at være en 43-årig mand fra Kolding, som pårørende efterlyste den 7. maj 2022.

De tre personer, der nu er fængslet og sigtet for drabet på den 43-årige, har efter Sydøstjyllands Politis opfattelse kendt den afdøde mand i forvejen. Der er tale om to mænd, en 32-årig og en 39-årig, samt en 35-årig kvinde, alle fra Kolding-området. Alle tre nægtede sig ved grundlovsforhøret skyldige.

Den fortsatte efterforskning vil fokusere på omstændighederne ved drabet og bl.a. forsøge at klarlægge hændelsesforløbet, motivet, hvordan den afdøde person er blevet dræbt, samt fastlægge identiteten af afdøde.

Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre af hensyn til den igangværende og omfattende efterforskning, kan Sydøstjyllands Politi ikke dele yderligere oplysninger med offentligheden på nuværende tidspunkt.

Sidste nyt:

Sydøstjyllands Politi oplyste tirsdag middag, at ved en obduktion på Retsmedicinsk Institut er identiteten af den afdøde nu fastslået.

Det drejer sig, som også formodet, om den 43-årige mand fra Kolding, som torsdag i sidste uge blev fundet gravet ned i Vonsild, og som har været efterlyst siden den 7. maj 2022.

Læs de friske nyheder hver dag på Fællesavisen.dk
for Christiansfeld, Lunderskov og Vamdrup.

HAR DU EN NYHED?
Ring til webmaster, journalist Sv.E. Brodersen tlf. 2076 1253.