Søren Vester i Christiansfeld

Søren Vester – designer og moderne bonderøv – kendt fra tv-programmer – kommer til byen. (Pressefoto)

 

CHRISTIANSFELD: Søren Vester, designer – og som kalder sig for en moderne bonderøv – besøger snart Christiansfeld med et foredrag, hvor han med sin fortællerglæde og entusiasme vil fortælle om det at være kreativ og se mulighederne.

Søren Vester har medvirket – og medvirker – i flere programmer på TV. I 2015 fik han sin egen programserie, ”Vesters Verden” på DR, og har sammen med Line Franck lavet 10. sæsoner af ”I hus til Halsen”, hvor de kommer trængte boligejere til undsætning. Han er også aktuel lige nu i TV-serien ”Søren Vesters Have”, hvor han viser kreative ideer fra egen have, fortælles der blandt andet i en pressemeddelelse omhandlende besøget i Christiansfeld.

Søren Vester er fra Thy. Han er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Foredraget med ham foregår lørdag den 10. september på 2. sal i Musiksalen, Søstrehuset, Nørregade 14, Christiansfeld.

Se også