Kolding gør klar til Kulturnat  

Således ser jubilæumsplakaten for Koldings 25. Kulturnat.

KOLDING: Kolding gør klar til årets Kulturnat. Nu er plakaten klar. Der er tale om en særlig jubilæumsplakat. Kulturnatten fejrer nemlig 25 års jubilæum , og det gør den med et sølvbryllupstema, hvor især æresporte spiller en væsentlig rolle. 

Kulturnatten vil byde på fællessang, hornmusik og hele 25 æresporte, fredag den 2. september i Kolding midtby. Sølvbryllupstemaet præger naturligvis også årets Kulturnat-plakat, der snart bliver distribueret til kulturinstitutioner og overnatnings- og spisesteder rundt om i kommunen, samt til butikker i midtbyen.
Plakaten er designet af grafisk designer Kamilla Asmussen fra I-made-this. Plakatens helt centrale element er den flotte æresport, der skaber en smuk indgang til Kolding. Æresporten er prydet med en særlig lyskæde, hvor hver af de farverige lyspærer rummer et element eller udsnit fra de i alt 25 plakater, som er blevet designet gennem tiden til Kolding Kulturnat.

Plakatudstilling på Biblioteket
Alle 25 plakater – og den nye jubilæumsplakat – kan opleves på Kolding Bibliotek i perioden den 26. august til 4. september. Her har Kolding Kommunes Kultur og Event afdeling, der står bag Kulturnatten, lavet en lille plakat-udstilling, som fortæller lidt om de forskellige plakater, historien bag dem og andre facts om Kulturnatten. Til børnene er der en lille skattejagtsaktivitet og mulighed for at lave sin egen Kulturnat plakat.

 25 æresporte
Man kan også tage på den store ”Tour de Æresport”, rundt i byen, hvor det gælder om at finde hele 25 unikke æresporte, som kulturinstitutioner, foreninger, butikker har udsmykket i anledningen af Kulturnattens 25 års jubilæum og sølvbryllupsfejringen. Og kan man finde alle æresporte og gætte, hvem der har udsmykket dem, bliver det muligt at deltage i en konkurrence om et gavekort til City Kolding.
Hele programmet for Kolding Kulturnat offentliggøres snart på www.kolding.dk/kulturnat.
_________________________________________________________________

 

 

Se også