Forsvundet tysk mand er sidst set i Hejls

Tysk politi efterlyser en 23-årig mand, der er forsvundet i Danmark.

Den forsvundne tysk turist 23-årige Maximillan M. fra Lübeck ( Foto: Tyske politi)

HEJLS: Politiet i Lübeck i Tyskland efterlyser 23-årige Maximilian M. fra Lübeck. Han er ikke set siden 17. juli i Danmark. Og sidst i Hejls og Vejle.
Han var på tur i sin autocamper. Han blev da fundet desorienteret og havde blackout, men inden lægehjælpen nåede frem, var han forsvundet. Autocamperen og en bærbar computer er sidenhen blevet fundet.
Maximilian M. er kronisk syg og har akut brug for medicin:
– Han elsker kitesurfing og sejlads og tager gerne steder hen, hvor natur, vind og bølger vækker følelser af frihed, fortæller Lübeck Politi i døgnrapporten, der har fået den udtalelse fra Maximilians mor.
Maximilian M. beskrives som 185 centimeter høj, slank og med kort og mørkeblondt hår. På ryggen har han en stor tatovering af et elefant hoved, mens han på venstre skulder har en tatovering af en cirkel.
Oplysninger om ham kan rettes til dansk politi på telefon 114./ sebro

 

 

Se også