Fortæller og viser om gamle huse på Lindegade

Jytte Møller Ludvigsen ved sin skærm på Christiansfeld Arkiv. (Foto: sebro-press).

CHRISTIANSFELD: Vil du vide noget om Lindegade i Christiansfeld og om gadens spændende historie, så skal du bare frem i Seniorhuset på Skolevej tirsdag den 8. november.

Da vil folk fra Christiansfeld Lokalhistoriske Forening ved et møde fortæller om gadens historie, suppleret med gamle spændende billeder fra gaden.
Jytte Møller Ludvigsen, leder af foreningens lokalhistoriske arkiv, fortæller, at man på arkivet er i fuld gang med at lave et register omfattende alle gamle huse i den historisk by:
– Vi er nu klar med et udpluk på Lindegade, og det vil vi godt fortælle og vise noget om nu. Derfor holder vi mødet den 8. november, fortæller Jytte Møller Ludvigsen til avisen.
På mødet kan du høre og se en fortælling om de gamle husene på Lindegade, hvornår blev de bygget og af hvem og om hvilke erhverv, der har været i nogle af dem:
– Vi vil også prøve at krydre med lidt historie om, hvem der har boet i husene og har haft deres virke der. Og det gælder fra 1700-tallet og frem til i dag. Og det er alt sammen fundet i vores gemmer i arkivet, fortæller Jytte Møller Ludvigsen om arrangementet i Seniorhuset, som starter kl. 19. /sebro

Se også