Lokal byrådspolitiker igen konkurs med et firma

Merete Due Paarup har efter konkurser startet nyt nyt firma.

JORDRUP: Det går ikke særligt godt forretningsmæssigt for den radikale byrådspolitiker i Kolding Kommune, Merete Due Paarup, fra Jordrup. Nu er hun igen gået konkurs med et firma. Det skriver Jv.dk.

Af et dekret, som Skifteretten i Kolding modtog den 13. december 2022, fremgår det, at selskabet Paarup Holding ApS nu er taget under konkursbehandlingen – et selskab som ejes af den lokale politiker.

Den nye konkursbegæring kommer knap ti måneder efter, at virksomheden Image Consult i Jordrup, der også var ejet af Merete Due Paarup, blev lukket efter en konkursbegæring. Det betød fyring af 11 ansatte. Firmaet gjorde sig inden for reklame- og kommunikationsbranchen, og efterlod en gæld på 1,8 millioner kroner.

For selskabet Paarup Holding ApS, som nu også er gået konkurs, der var moderselskab til Image Consult, ser situationen heller ikke optimal ud, hvad angår gældsforpligtelser. Selskabet har i følge avisen lavet et underskud før skat på omkring 3,7 millioner kroner, mens de samlede gældsforpligtelser beløber sig til 1,1 millioner kroner.

Merete Due Paarup fortæller selv, at det er Gældsstyrelsen har anmodet om konkurs af holdingselskabet, fordi det reelt er et selskab uden aktivitet, og hvor den eneste indtjening til Paarup Holding ApS blev hentet fra det tidligere konkursramte Image Consult, som jo er lukket.

Merete Due Paarup har startet et nyt enkeltmandsvirksomhed ved navn ‘Kreatour’. Og det er også inden for reklame- og kommunikationsbranchen. /sebro.

Se også