Ros og hæderstegn til brandmænd (mk) for lang og tro tjeneste

Et udsnit af brandmænd, som modtog hæderstegn, flankeret til venstre  af direktør Jarl Vagn Hansen og borgemester Knud Erik Langhoff og til venstre af borgmester  Stephanie Storbank, Billund, Johanne Frydslund Jensen, Middelfart og  Frank Schmidt-Hansen,  Vejen. Siddende byrådsmedlem og medlem af beredskabskommissionen, Freddy Christensen, Vamdrup. (Foto: Blume Press).  

PAROLE: Lørdag 14-01.22) var der nytårsparole hos TrekantBrand. I år blev arrangementet holdt på brandstationen i Billund. Og det er en gammel tradition, der bliver holdt i hævd

Der blev ligeledes traditionelt ved begivenheden uddelt hæderstegn for lang og tro tjeneste i brandslukningens tjeneste. Her fik 30 brandfolk tegnet for 10-års tjeneste, 16 fik for 20 år og otte for hele 25 års tjeneste.

Her fra lokalområdet kan nævnes at Per Svendsen fra Stepping Frivillige Brandværn modtog 20-års tegnet og Moren Lang fra Tyrstrup Frivilliges Brandværn for 10 års tjeneste i brandværnet.

Hæderstegnene blev overrakt af formanden for TrekantBrands bestyrelse, Koldings borgmester Knud Erik Langhoff og beredskabsdirektør, Jarl Vagn Hansen, fra TrekantBrand. Der var mødt omkring 125 brandmænd med flere (mk) frem til nytårsparolen i Billund.

Og de overværede alle taler og beretninger om året 2022, der var gået og her lød der både tak og ros. Og så vankede der både lidt flydende til halsen og fast til maven.

Nytårsparolen havde også deltagelse fra politiets øverste ledelse og medlemmer fra beredskabskommissionen. Sidstnævnte er organet som sammen brandvæsnets ledelse har det overordnede ansvar for at beredskabet sættes sådan sammen, at det opfylder behovet og lever op til lovens krav.

TrekantBrand er et fælleskommunalt selskab som passer på os der bor i fem kommuner. Det er Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejen og Billund og med brandstationer klar til at rykke ud hjælp i Ejby, Middelfart, Kolding, Fredericia, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld (Tyrstrup), Stepping, Jels, Skodborg, Rødding, Brørup og Vejen. /sebro

 

Se også