Kvinde slap heldigt fra uheld

Udrykningskøretøjer i stort antal stimlede sammen til mindre uheld på Hjerndrupvej syd for Stepping

Stort opbud af udrykningskøretøjer til mindre færdselsuheld syd for Stepping.

STEPPING: En kvinde slap meget heldigt fra et uheld på Hjerndrupvej ved Stepping, da hun med sin bil på grund af galt føre kørte af vejbanen.

Uheldet skete onsdag eftermiddag (18.01.23), hvor alarmen indløb klokken 15.08. Da meldingen lød på færdselsuheld med fastklemte, blev der både sendt ambulance fra Haderslev, akutbil fra Sommersted frivillige Brandværn og redningskøretøjer fra TrekantBrand station Tyrstrup samt fra Brand og Redning Sønderjylland station Moltrup til uheldsstedet. Også Politi og indsatsleder ankom til uheldsstedet med horn og blå blink.
Men der blev ikke ret meget brug for det store opbud af redningskøretøjer. Der var nemlig ingen fastklemte, og der var kun tale om et mindre uheld
Kvinden, der kørte mod syd, var alene i bilen, slap også næsten uskadt fra den hårde medfart Efter at være tilset af ambulancefolkene kunne hun blot forlade stedet. Bilen fik hun dog ikke i første omgang ikke med sig. Den lå nemlig omme på siden i grøften.
Uheldet skete åbenbart i et blødt sving, hvor bilen på grund af glat føre skred over i den modsatte kørebane for at ende i grøften. / sebro.

 

 

Se også